Zoolac Multipaste

129.95 kr.285.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

ZooLac Multipaste er din partner i at opretholde en sund og velafbalanceret tarmflora hos dine kæledyr, og hjælper med at gøre en tynd afføring mere fast.

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

ZooLac Multipaste: Styrk Dit Kæledyrs Tarmflora

ZooLac Multipaste tilbyder en enestående løsning for at bevare en sund tarmflora hos kæledyr. Dette unikke produkt er nøje udviklet for at fremme en optimal tarmfunktion og tilbyde beskyttelse.

Multifunktionel Virkning:

  1. Forbedrer Tarmkonsistensen: ZooLac indeholder specielle ingredienser, der effektivt absorberer overskydende væske i tarmen. Dette hjælper med at opnå en mere fast og reguleret tarmkonsistens, hvilket er afgørende for en sund fordøjelse.
  2. Kamp mod Skadelige Bakterier: Pastaen er formularet til at bekæmpe og neutralisere skadelige bakterier samt deres toksiner. Dette sikrer en robust beskyttelse af dyrets tarmflora.
  3. Fremmer Gavnlige Bakterier: Gennem styrkelsen af de positive bakterier i tarmfloraen, hjælper ZooLac med at opretholde en sund balance i tarmmiljøet.
  4. Styrker Immunforsvaret: Ved at stimulere kæledyrets eget immunforsvar i tarmområdet, hjælper ZooLac med effektivt at bekæmpe indtrængende mikroorganismer.
  5. Beskytter Tarmcellerne: Den beskytter tarmens celler mod angreb fra skadelige bakterier, hvilket yderligere forbedrer tarmens helbred og forsvarsmekanismer.

Sammensætning:

 Fedt (vegetabilsk) 78%, Dextrose 14%, Vinasse 8% (substrat af celler fra fermentering af mælkesyre), Lecitin 2%, Gærcellefragmenter 1,4%, Fodertilsætningsstoffer 3%*

Tilsætningsstoffer: Stabilisator (E551b), Clinoptilolit binder (1g568)

Analytiske bestanddele:

Råfedt 78%, Råaske 3,4%, Fiber 2%, Vand 1,9%, Råprotein 0,7%

Velsmagende og Nem at Administrere: ZooLac Multipaste er populær blandt kæledyr for sin gode smag, hvilket gør den let at indtage. Det er en optimal løsning for at støtte dit kæledyrs tarmhelse. ZooLac Multipaste er et naturligt produkt og kan ikke overdoseres.

Vælg ZooLac Multipaste for at sikre dit kæledyrs tarmflora er i topform. Giv dem det bedste med dette unikke produkt og se forskellen i deres velvære og sundhed.

Se vores udvalg af mave/tarm problem

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
Størrelse

, ,