Wahl Afstandskam 25mm

119.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Opdag Wahl Afstandskam på 25 mm for præcis og effektiv pelsklipning. Designet i robust metal, sikrer denne afstandskam en glat og nem gennemgang af pelsen.

På lager

Varenummer (SKU): 4015110010692

Beskrivelse

Wahl Afstandskam i Metal

Opdag den højere robusthed og effektivitet med Wahl Afstandskam i Metal. Designet til professionelle og hjemmebrugere, leverer denne afstandskam en overlegen klippeoplevelse sammenlignet med traditionelle plastikmodeller.

Fordele ved Metal over Plastik

Wahl’s metal afstandskamme udmærker sig ved deres holdbarhed og brugervenlighed. Metallets glatte overflade sikrer, at kammen glider let gennem pelsen, hvilket gør klipningen hurtigere og mere effektiv. Denne egenskab er særligt værdifuld for professionelle groomere, der arbejder med forskellige pelskvaliteter og længder.

Optimal Pelspleje med Rigtig Skær brug

For at opnå de bedste resultater med Wahl Afstandskam, anbefales det at anvende den sammen med et tæt skær, som for eksempel Andis Skær 30. Dette sikrer en jævn og præcis klipning, hvilket er essentielt for et professionelt udseende.

Kompatibilitet med Klippemaskiner og Skær

Wahl Afstandskam er designet til at være kompatibel med en række af branchens førende klippemaskiner og skær. Den passer til Wahl Competition Series skær, Oster 76, Titan skær, Wahl Moser, og Andis Ultra Edge.
Dette gør den til et alsidigt værktøj for både hjemmebrugere og professionelle.

Specifikationer: Størrelse og Pelslængde

Afstandskammen har en længde på 25 mm og er ideel til at opnå en pelslængde på lige under 3 cm. Den er designet til at anvendes sammen med skær 10 eller 30, hvilket giver brugeren fleksibilitet og præcision i klipningen.

Bred Kompatibilitet med Klippemaskiner

Wahl Afstandskam er kompatibel med en række populære klippemaskiner, herunder Wahl KM Cordless, KM10, KM5, KM2, KM2 Deluxe, Power Grip, X-block, SS-Pro, og Staple Pro Plus. Den passer også til Oster A6 Slim og Comfort, Oster Golden A5, Oster Pro 3000i, samt Moser Max45 og Moser Max50. Endelig er den kompatibel med Andis AGC, AGCS2, og AGR +.

En Forbedring til Dit Grooming Toolkit

Med Wahl Afstandskam i Metal får du et værktøj, der tilbyder forbedret holdbarhed, brugervenlighed og kompatibilitet. Dette gør den til en værdifuld tilføjelse til ethvert grooming toolkit, uanset om du er en professionel eller en hjemmebruger. Invester i Wahl Afstandskam i Metal for en mere effektiv og tilfredsstillende pelsplejeoplevelse.

Se vores udvalg af Klippemaskiner & Skær

Yderligere information

Vægt 0.300 kg