H. PoopyGo Miljøvenlige Høm Høm Poser, 120stk

69.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Med duft af lavendel (8×15 stk.)

På lager

Varenummer (SKU): 8716759566347

Beskrivelse

Bæredygtighed i Fokus

PoopyGo Miljøvenlige Høm Høm Poser, 120stk er det ideelle valg for hundeejere, der ønsker at bidrage til en grønnere planet. Disse poser er fremstillet af biologisk nedbrydeligt materiale, der nedbrydes naturligt og skånsomt for miljøet. Med hver brug af disse poser reducerer du dit økologiske fodspor og tager et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Pakke med 120 Stk

Med denne pakke af 120 miljøvenlige høm høm poser er du godt rustet til mange gåture og udendørs eventyr med din hund. Denne generøse pakkestørrelse sikrer, at du altid har tilstrækkeligt med poser ved hånden, så du kan tage ansvar for din hunds efterladenskaber, uanset hvor du er.

Stærk og Holdbar Konstruktion

Trods deres miljøvenlige karakter kompromitterer PoopyGo poser ikke på styrke eller holdbarhed. Disse poser er designet til at kunne håndtere selv de største opgaver med lethed. Den stærke konstruktion sikrer, at poserne ikke går i stykker eller lækker, hvilket gør rengøringen af din hunds efterladenskaber til en hurtig og problemfri proces.

Praktisk Brug

PoopyGo Miljøvenlige Høm Høm Poser, 120stk er lette at bruge, selv når du har travlt med din hund på gåturen. De åbnes og trækkes nemt ud af pakken. Dette gør det til en bekvem og hygiejnisk løsning til at samle op efter din hund. Med disse poser bliver rengøringen af efterladenskaber en enkel og hurtig opgave.

Universal Pasform

Disse poser er designet til at passe til de fleste høm høm poser dispensere, hvilket gør dem til et alsidigt valg for enhver hundeejer. Uanset hvilken type dispenser du bruger, kan du være sikker på, at disse poser passer perfekt og giver en pålidelig løsning til rengøring af din hunds efterladenskaber.

Se alle vores forskellige Høm høm poser her.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg