AnibioTic-Clip Vedhæng

249.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Anibio Tic-Clip er en 100% naturlig KEMI og GIFTFRI vedhæng, der beskytter din hund eller kat mod lopper og flåter i op til 2 ÅR.

På lager

Varenummer (SKU): 4025332950010

Beskrivelse

Tic-Clip: Revolutionerende Beskyttelse Mod Utøj til Dit Kæledyr

Tic-Clip tilbyder en innovativ og kemikaliefri metode til at beskytte dit kæledyr mod lopper, flåter, og andet skadedyr. Denne smarte løsning er designet til at passe til alle hunde og katte, uanset race eller størrelse, og fungerer ved at skabe et usynligt magnetisk felt, der effektivt afviser insekter.

Sådan Virker Tic-Clip

Magnetisk Aktivitet: Tic-Clip indeholder en magnetisk plade, der bliver aktiveret af dyrets bevægelse. Efter 2-5 dage begynder den at udsende et særligt magnetisk felt, som skadedyr finder ubehageligt.

Let at Bruge: Klipsen er nem at montere på dit kæledyrs halsbånd med de medfølgende ringe. Den er designet til at være på størrelse med et hundenavneskilt, hvilket gør den både diskret og komfortabel for dit kæledyr.

Vedligehold: For at opretholde den optimale effektivitet anbefales det at rengøre Tic-Clip regelmæssigt, da fedt og snavs kan nedsætte dens effektivitet. En månedlig rengøring er ideel.

Langvarig Beskyttelse: Når Tic-Clip er monteret korrekt, tilbyder den op til to års beskyttelse mod utøj, hvilket gør den til en økonomisk smart investering i dit kæledyrs sundhed.

Fordele ved at Vælge Tic-Clip

  • 100% Giftfri: Sikker for både dit kæledyr og miljøet, vedhænget udgør et kemikaliefrit alternativ til traditionelle loppemidler.
  • Lugtfri: Tic-Clip afgiver ingen duft, hvilket gør den ideel for følsomme kæledyr og ejere.
  • Vandfast: Klipsen er designet til at modstå vand, så dit kæledyr kan lege frit uden bekymringer.
  • Uskadelig: Den er helt uskadelig for mennesker og dyr, hvilket giver ro i sindet for kæledyrs ejere.

Optimal Anvendelse

For at sikre, at du opnår den bedste beskyttelse med vedhænget, er det vigtigt at følge anbefalingerne for brug nøje. Klipsen bør hænge i begge de medfølgende ringe for optimal effekt og regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for at bevare dens funktion.

Tic-Clip repræsenterer en banebrydende løsning for kæledyrsejere, der søger en sikker, effektiv og kemikaliefri metode til at beskytte deres elskede dyr mod skadedyr. Med sin nemme anvendelse, langvarige beskyttelse og miljøvenlige tilgang, er vedhænget et must-have for enhver ansvarlig kæledyrsejer.

Se vores sortiment imod lopper og flåter HER

Yderligere information

Vægt 0.500 kg