KW. Diamantøjne, 100ml

69.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

KW Diamantøjne til hunde og katte

Tårestribefjerner. KW Diamantøjne fjerner effektivt misfarvninger ved øjnene. Kan også anvendes til rensning af hudfolder hos blodhund, boxer og bulldog, shar pei m. fl.

På lager

Varenummer (SKU): 5705574055368

Beskrivelse

Fjernelse af Tårestriber

KW Diamantøjne, 100ml er en højeffektiv løsning til at fjerne misfarvninger ved øjnene på både hunde og katte. Tårestriber kan være et almindeligt problem, især hos lyse pelsede dyr, og KW Diamantøjne hjælper med at holde din firbenede ven ren og pæn omkring øjenområdet. Dette produkt er udviklet til skånsomt at fjerne pletter uden at irritere dit kæledyrs hud eller øjne.

Anvendelse til Forskellige Racer

Udover at være en fremragende tårestribefjerner, er KW Diamantøjne også velegnet til rensning af hudfolder hos racer som blodhund, boxer, bulldog, shar pei og flere. Disse racer har ofte dybe hudfolder, hvor snavs og bakterier kan ophobe sig, hvilket kan føre til infektioner og dårlig lugt. Med KW Diamantøjne kan du nemt og effektivt rense disse områder og forebygge hudproblemer.

Skånsom og Sikker Formulering

KW Diamantøjne, 100ml er formuleret med skånsomme ingredienser, der sikrer, at produktet kan bruges dagligt uden at forårsage irritation. Dette er særligt vigtigt for følsomme områder som øjnene og hudfolderne. Produktet er sikkert for både hunde og katte, hvilket gør det til et alsidigt valg for husholdninger med flere kæledyr.

Brugervenlig og Praktisk

Den praktiske 100 ml flaske gør KW Diamantøjne let at bruge og opbevare. Flasken er designet til at give en præcis påføring, så du kan målrette behandlingen til de specifikke områder, der har brug for det. Dette gør rengøringsprocessen hurtig og problemfri, hvilket er ideelt for travle kæledyrsejere.

Forbedret Hygiejne og Velvære

Regelmæssig brug af KW Diamantøjne kan forbedre dit kæledyrs hygiejne og generelle velvære. Ved at fjerne tårestriber og holde hudfolderne rene, hjælper du med at forhindre infektioner og ubehag for dit kæledyr. Dette bidrager til et sundere og gladere liv for din hund eller kat.

KW Diamantøjne, 100 ml, er et must-have produkt for enhver kæledyrsejer, der ønsker at holde deres kæledyr fri for tårestriber og rene hudfolder. Med sin skånsomme og effektive formulering er dette produkt ideelt til daglig brug og sikrer, at dit kæledyr ser bedst muligt ud.

Se alle vores forskellige produkter til øjen- & øreproblemer her.

Yderligere information

Vægt 0.25 kg